Komende week aangenaam nazomerweer

16 sep , 9:15 Nieuws
martinikerk vanaf dak forum
De week begint op maandag met zon, maar ook een kans op een bui, maar vanaf dinsdag wordt het zonniger en volgen een paar aangename nazomerdagen.
Maandag is een dag met zon en wolken, maar ook een paar buien verspreid over het land. In de loop van de dag neemt de buiigheid af en is het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur stijgt naar 20 graden. De noordenwind neemt maandagmiddag in kracht toe en wordt matig boven land en soms vrij krachtig aan zee.
Dinsdag wordt een vrij zonnige droge Prinsjesdag, met af en toe wat sluierbewolking of stapelwolk. Maar er staat wel een stevige noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 19 tot 21 graden.
De dagen daarna is het volgens Weeronline aangenaam nazomerweer. De zon schijnt flink en het blijft droog. Wel waait er een stevige oosten- tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 21 graden in het noordwesten en naar 24 in het zuidoosten. Boven land is de wind matig, windkracht 3 tot 4, in de kustgebieden is de wind regelmatig vrij krachtig, windkracht 5.