Belastingspreekuur voor inwoners van Groningen

Foto: De Redactie

Forum Groningen organiseert in samenwerking met de gemeente Groningen, WIJS en WIJ-Groningen ook dit vroege voorjaar belastingspreekuren. Op diverse locaties in de gemeente Groningen staan medewerkers klaar om mensen die moeite hebben bij het indienen van hun belastingaangifte bij te staan.

Er zijn gratis spreekuren in Groningen, Haren en Ten Boer. Wekelijks zijn studenten van WIJS (Wijk Inzet door Jongeren en Studenten) aanwezig in het Forum aan de Nieuwe Markt en in de Ruimte in Winkelcentrum Paddepoel. Daarnaast zijn er spreekuren in bibliotheken en op verschillende WIJ-locaties.

Stadjers kunnen hier vrijblijvend ondersteuning krijgen bij het invullen van de belastingformulieren, het aanvragen of activeren van de DigiD. De diensten zijn gratis, maar het vooraf aanmelden wordt aangeraden om verzekerd te zijn van de juiste begeleiding.

De studenten die meekijken hebben hiervoor een cursus gevolgd en worden begeleid door medewerkers van WIJ Groningen.

Een afspraak maken kan via de website van Forum Groningen. Daar lees je ook welke informatie je moet meenemen. Langskomen zonder afspraak maar mét de benodigde informatie mag ook.

Exacte tijden, locatie en aanmelden: forum.nl/belastingspreekuren

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden