Basisvaardighedencursus Klik & Tik nu ook in Forum centrum

Foto: Forum Groningen

Voor hulp bij het basisgebruik van computer en internet biedt Forum Groningen op verschillende locaties de gratis cursus Klik & Tik aan. Deze cursus is vanaf begin februari ook wekelijks te volgen bij het Forum aan de Nieuwe Markt.

Basisvaardigheden computer en internet

In de cursus Klik & Tik leren cursisten basisvaardigheden als een computer opstarten, typen en een e-mail versturen. Vervolgens proberen ze via internet informatie op te zoeken, iets te kopen of een reis te boeken. Tot slot geeft de cursus informatie over sociale media zoals Facebook, Skype en WhatsApp.

De cursus wordt ook zonder begeleiding aangeboden op de computers van alle locaties van Forum Groningen, via de website oefenen.nl. Hier kun je overigens ook terecht voor hulp met rekenen en omgaan met geld.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan bij de medewerkers, via het algemene nummer van het Forum 050-368 36 83 of via mail [email protected]. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. Om de cursus te volgen heb je een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Deze kun je meenemen van huis, of ter plekke kopen voor € 3,00

KLIK & TIK – basisvaardigheden computer en internet is wekelijks op dinsdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Smartlab van Forum Groningen, Nieuwe Markt 1 in Groningen.

Ook op andere Forum-locaties start een nieuwe serie cursussen. Kijk voor alle Klik & Tik-cursussen op forum.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen