Van der Valk Groningen-Hoogkerk in Top 3 van Beste Hotels

Foto: © Hotels.nl

Het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk behoort volgens de gasten van Hotels.nl tot de Top 3 Beste Hotels van Nederland en is de nummer één van Groningen.

De Beste Hotels van Nederland zijn bekend en medewerkers van Hotels.nl gingen op pad om het personeel te verrassen met de gewonnen prijs en hen persoonlijk te feliciteren.

Het Van der Valk hotel verdient de prijs vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. Vooral de schone kamers, het goede ontbijt en vriendelijke personeel worden geprezen.

Hotel 46 in Wintelre bij Eindhoven Airport was de grote winnaar. Het hotel had dit jaar een hogere reviewscore waardoor Van der Valk Groningen-Hoogkerk er niet in slaagde de titel van Beste Hotel van Nederland te verdedigen.

De winnaars zijn bepaald door de 30.000 hotelgasten die afgelopen jaar een review hebben achtergelaten op de website van Hotels.nl.

De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores. In de reviews geeft de hotelgast cijfers aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast is er ruimte om opmerkingen te plaatsen over de plus- en minpunten van het hotel.

Bij de jaarlijkse uitreiking van de awards worden in totaal maar liefst 38 awards uitgereikt in diverse categorieën. Zo wordt er een award uitgereikt aan het Beste Familiehotel, Mooiste Designhotel en Beste Kusthotel. Daarnaast zijn er 6 hotels tot Publiekslieveling verkozen en gaat er ook een prijs naar de Beste Hotelketen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden