Partnerschap tussen FC Groningen en Stichting Opkikker

Foto: FC Groningen

FC Groningen in de Maatschappij en Stichting Opkikker zijn een partnerschap aangegaan voor drie seizoenen. Ze zetten zich in voor gezinnen met een ziek kind.

Beide partijen slaan de handen ineen om aandacht te vragen en geld te genereren voor de doelstelling van Stichting Opkikker; ‘het organiseren van dagen van ontspanning voor gezinnen met een ziek kind.’

Opkikkerdag
De Stichting zorgt ervoor dat gezinnen met een langdurig ziek kind een dagje samen erop uit kunnen. Het hele gezin wordt in het zonnetje gezet voor een dag vol ontspanning en plezier, zodat ze in een moeilijke periode even een lichtpuntje hebben.

Stichting Opkikker werkt samen met 80 Nederlandse ziekenhuizen en biedt jaarlijks meer dan 2.000 gezinnen met een ziek kind een welkome Opkikkerdag aan.


Stichting FC Groningen in de Maatschappij hanteert drie pijlers: “educatie, gezondheid en sociale samenhang”.

Zaterdag, voorafgaand aan het duel tussen FC Groningen en Willem II in de Euroborg, hebben de beide partijen hun handtekening gezet onder een driejarige samenwerking.

Gezamenlijk organiseren FC Groningen en Stichting Opkikker activiteiten om opbrengsten en bekendheid te genereren voor het goede doel.

Voor meer informatie: www.opkikker.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden