Vernieuwde Albert Heijn Meins Beijum geopend

Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper

De Albert Heijn aan de Stoepemaheerd is weer open. Na een ingrijpende verbouwing opende ondernemer Alice Meins dinsdag de deuren van de vernieuwde Albert Heijn.

In de winkel vinden klanten een ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, vis, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

Al sinds 1982 runt de familie Meins deze Albert Heijn in Beijum Groningen. “Onze winkel heeft niet alleen een metamorfose ondergaan, maar is nu ook duurzaam. Met het nieuwste concept van Albert Heijn zijn we helemaal klaar voor de toekomst”, vertelt ondernemer Alice Meins.

De vernieuwde winkel heeft nu energiezuinige LED-verlichting. Door de installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen is er ook geen gas meer nodig. Albert Heijn Meins Beijum heeft al een elektrische bestelbus voor de boodschappenservice.

Groot aanbod

Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Ook kun je makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere heerlijke borrelhapjes.

Ook heeft Albert Heijn Meins Beijum voor het eerst zelfscankassa’s.

Albert Heijn aan de Stoepemaheerd in Beijum Groningen is maandag tot en met zaterdag open van 8.00 uur tot 22.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden