Stremmingen op de weg en het spoor tijdens zomervakantie

Foto:

De zuidelijke ringweg (N7) vanaf het Julianaplein richting Hoogezand en de N361 tussen Groningen en Munnikeweg (Adorp) zijn tijdens de zomervakantie zes weken gestremd. Ook rijden er begin augustus acht dagen geen treinen tussen Groningen-Assen en Groningen-Veendam/Weener.

Stremming zuidelijke ringweg

De ringweg is van vrijdag 12 juli tot en met maandag 26 augustus tussen het Julianaplein en het Europaplein voor het verkeer vanuit Drachten/Assen richting Hoogezand gestremd. In deze perioden worden de damwanden geplaatst voor de bouw van de verdiepte ligging.

Het verkeer wordt omgeleid via de westelijke, noordelijke en oostelijke ringweg van Groningen.

Stremming N361 tussen Groningen en Munnikeweg (Adorp)

Ook de N361 tussen de Boterdiepbrug in Groningen tot aan de Munnikeweg (Adorp) is afgesloten van zaterdag 13 juli tot en met zondag 25 augustus in beide richtingen voor verkeer.

Het verkeer wordt omgeleid via de N996 (Onderdendam, Middelstum) en de N46. Ook de fietspaden worden van nieuw asfalt voorzien, maar fietsers kunnen wel langs de werkzaameheden fietsen.

Geen treinen

Daarnaast rijden er geen treinen maar bussen tussen Groningen-Assen en Groningen-Veendam/Weener van woensdag 31 juli tot en met woensdag 7 augustus. De Helperzoomtunnel wordt dan ingeschoven.

Arriva en NS zetten bussen in.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden