Wegwerkzaamheden aan de Oostelijke Ringweg

Foto: De Redactie

In de komende week vinden diverse werkzaamheden plaats aan de oostelijke ringweg. De werkzaamheden bestaan ondermeer uit het leggen van kabels en leidingen. Diverse op- en afritten zijn afgesloten of het verkeer rijdt over één rijstrook. De werkzaamheden vinden plaats tussen 22.00 uur ’s avonds en 6.00 uur ’s ochtends.

Overzicht werkzaamheden

N7 – van Westerbroek naar Meerstad

In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei tussen 22.00 uur en 6.00 uur wordt aan de N7 gewerkt, tussen Westerbroek en Meerstad. Vanwege de werkzaamheden is één rijstrook afgesloten en is de afrit naar Meerstad dicht.

N46 – van Driebondsbrug tot Meerstad

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 mei wordt aan de N46, tussen Driebondsbrug en Meerstad, gewerkt. Vanwege de werkzaamheden is één rijstrook afgesloten. De afrit Meerstad en de toerit Delfzijl zijn ook dicht.

N46 – Oosterhogebrug

Voor het plaatsen van bebordingen zijn er verkeersmaatregelen van 7 op 8 mei. Het verkeer wordt omgeleid via het knooppunt Lewenborg.

N46 – van Westerbroek tot Meerstad

Er wordt in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 mei gewerkt aan de oostelijke ringweg (N46) vanaf knooppunt Euvelgunne tot Meerstad. Vanwege de werkzaamheden zijn twee rijstroken afgesloten tot aan Meerstad. Net vóór Meerstad is een klein deel van de N46 afgesloten (in noordelijke richting). Het verkeer wordt omgeleid via de afrit en toerit Meerstad.

N7 – richting Hoogezand

In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 mei vinden werkzaamheden plaats aan de N7 vanaf het Beneluxviaduct tot knooppunt Euvelgunne. Voor het verkeer richting Delfzijl en Hoogezand is één rijstrook beschikbaar. Voor het verkeer geldt een maximum snelheid van 50 kilometer. De toerit Groningen-Zuidoost naar de N7 richting Hoogezand is afgesloten en ook de verbindingslus tussen de N7 en de N46/N7 in zuidelijke richting, richting Hoogezand, is afgesloten.

Kijk voor meer informatie: groningenbereikbaar.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden