Nieuwe ‘Coop Vandaag’ geopend in Schildersbuurt

Foto: Jan Buurma

Een nieuwe ‘Coop Vandaag’ is dinsdag feestelijk geopend aan de Aweg in de Schildersbuurt.

‘Het stadsconcept ‘Coop Vandaag’ blinkt uit in gemak. We bieden klanten in deze frisse winkel een vers en lekker aanbod uit eigen keuken voor elk eetmoment. Ook voor het reguliere supermarktassortiment zijn klanten bij ons aan het juiste adres,’ aldus supermarktmanager Patrick van Zanten.

In de nieuwe ‘Coop Vandaag’ draait alles om de verschillende eetmomenten. In de winkel is een gezellige zithoek gecreëerd, waar klanten direct van hun maaltijd of drankje kunnen genieten.

Patrick van Zanten: ““De grote keuken staat centraal in de winkel. Hier worden dagelijks baguettes vers belegd en maaltijden, salades, luxe tosti’s en wraps vers bereid. Daarnaast kunnen klanten er bijvoorbeeld zelf yoghurt tappen of kiezen voor een verse smoothie of lekkere kop koffie.”

Nadruk op vers

Klanten kunnen terecht voor de weekboodschappen bij ‘Coop Vandaag’ Groningen. Naast het reguliere aanbod heeft de winkel een ruim assortiment biologische producten, vega(n)-assortiment en diverse tapas, gekoelde wijn en andere dranken. Ook aan kleinere huishoudens is gedacht. Zo kunnen klanten zelf tomaatjes en noten scheppen en kunnen zij in de winkel terecht voor losse eieren.

Ruime openingstijden en optimale service

De openingstijden van Coop Vandaag Groningen zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 22.00 uur geopend, op zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Er is een slijterij. De servicebalie met PostNL-pakketpunt en een verkooppunt voor medicijnen en de Nederlandse loterijen maakt de winkel compleet. Klanten rekenen, naast de reguliere kassa’s, middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa’s eenvoudig en snel hun kleine boodschappen af.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen