‘Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk beste hotel van Nederland’

Foto: Hotels.nl

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is het het beste hotel van Nederland.

Volgens de gasten van boekingswebsite Hotels.nl is Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk de nummer 1 van Nederland. De award is een kwaliteitsonderscheiding die Hotels.nl jaarlijks uitreikt.

Het hotel kreeg een reviewscore van 9.2. De gasten zijn vol lof over het hotel. Zij benoemen veelal de vriendelijkheid van het personeel en de hygiëne van de kamers.

Vorig jaar won het Van der Valk Hotel de award voor ‘Beste Nieuwkomer’.

Reviewscores

De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018. In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld.

In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel.

Awards

Naast een award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ kent Hotels.nl ook awards toe aan de beste hotels per regio en andere categorieën als ‘Mooiste Suites’, ‘Beste Kusthotel’ en ‘Publiekslieveling’. De komende weken worden in totaal 35 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim.

Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award-winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden