ROC Menso Alting beste MBO opleiding van Noord-Nederland

Foto: Google Maps

Het ROC Menso Alting heeft de derde plaats behaald in de Keuzegids MBO 2019.

Daarmee behoort de school tot de top van Nederland en is het de beste MBO school van Noord-Nederland, meldt ROC Menso Alting.

De opleiding MBO-Verpleegkundige van ROC Menso Alting is daarnaast een zogenaamde ‘Topopleiding’. Studenten zijn erg tevreden over deze opleiding.

Studenten vinden het er gezellig, er wordt goed onderwijs gegeven en je hebt een prima kans op een baan na het voltooien van een opleiding aan het ROC Menso Alting. Op deze kleinschalige school is persoonlijke aandacht voor de individuele student.

Het christelijke Menso Alting biedt opleidingen aan in de sectoren Zorg & Welzijn, Economie, Onderwijs & Opvoeding en Dienstverlening. Waar sommige scholen zich zorgen maken over studentenaantallen groeide het ROC met 8% tot 703 studenten.

Keuzegids MBO 2019

De resultaten van de Keuzegids zijn gebaseerd op de JOB-Monitor 2018, het landelijke tevredenheidsonderzoek onder alle MBO-studenten uitgevoerd door de Jongerenorganisatie Beroepsonderwijs (JOB). Daarnaast zijn diverse gegevensbronnen gebruikt, onder andere van het Ministerie van Onderwijs en het onderzoekbureau voor onderwijs en arbeidsmarkt.

De Keuzegids MBO-studies 2019 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden