Benefietvoorstelling voor kinderbioscoop in Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Foto: De Redactie

Pathé Groningen en stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis organiseren op dinsdag 27 november een unieke benefietvoorstelling om geld in te zamelen voor een heuse kinderbioscoop in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Benefietvoorstelling

Bezoekers van de benefietvoorstelling krijgen een all-in avond met een exclusieve voorpremière van de film All You Need Is Love, ontvangst met prosecco en als afsluiter een goodiebag.

Kinderbioscoop

De opbrengst van deze voorstelling wordt volledig gebruikt voor het realiseren van de kinderbioscoop in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG.

Voor zieke kinderen is het niet altijd mogelijk om naar de bioscoop te gaan. Daarom wordt er samen met Pathé Groningen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG een heuse bioscoopzaal gemaakt met rode pluche stoelen en een groot filmdoek.
De zaal is ook toegankelijk voor patiënten met bed en al.

Meerdere keren per jaar komen filmdistributeurs hun allernieuwste films tonen. Vrijwilligers begeleiden de patiëntjes met hun vrienden en familieleden naar hun plaats.

De flilm start om 20.00 uur (ontvangst is om 19.15 uur) en eindigt om 22.00 uur. Kaarten à €27,50 kunnen besteld worden op www.pathe.nl/benefietvoorstelling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen