Gratis pendelbus naar Promotiedagen

De pendelbus.
Foto: Groningen Bereikbaar

Bezoekers van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland kunnen dinsdag 6 en woensdag 7 november gebruik maken van een gratis pendelbus.

Bezoekers kunnen de auto parkeren op P+R Hoogkerk (A7) of P+R Haren (A28) en vervolgens daar in de pendelbus stappen naar MartiniPlaza.

De pendelbus vertrekt elke 10 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt voor de ingang van MartiniPlaza. De bussen rijden beide beursdagen tussen 11.30 uur en 22.30 uur en ook te herkennen als lijn 24.

Het parkeren op de P+R en de pendelbus zijn beiden gratis. Hiervoor is geen kaartje nodig.

Parkeren op een P+R

P+R Hoogkerk bevindt zich langs de A7, bereikbaar via afslag 35. P+R Haren ligt aan de A28 en is bereikbaar via afslag 38.

Beide P+R’s beschikken over een groot aantal parkeerplaatsen, verdeeld over twee terreinen die naast elkaar liggen.

Groningen samen bereikbaar houden

Ook dit jaar worden er tijdens de Promotiedagen pendelbussen ingezet, zodat bezoekers gemakkelijk en snel naar MartiniPlaza kunnen reizen. Bovendien is het een mooie gelegenheid om de beursbezoeker kennis te laten maken met het gemak van parkeren op een P+R en verder te reizen met het OV.

De pendelbus wordt aangeboden door het OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar. De bussen die worden ingezet zijn van Qbuzz.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden