Extra bussen en treinen rond 4 Mijl

Foto: De Redactie

Vervoersmaatschappij Qbuzz past busroutes aan en zet extra bussen in voor de 4 Mijl in Groningen aanstaande zondag 14 oktober.

Sommige bussen rijden tussen 12.00 uur en 18.00 uur een alternatieve route vanwege de drukte. Het centrum van Groningen zal alleen via het Hoofdstation bereikbaar zijn en ook het UMCG is beperkt bereikbaar.

Onder andere de lijnen 1, 3 en 4 en lijn 5 rijden non-stop naar het hoofdstation. Alle tussenliggende haltes vervallen, meldt Qbuzz. Lijn 6 zal vanaf halte Ruischerwaard rechtstreeks naar het hoofdstation rijden. Ook lijn 8 en 10 rijden aangepaste routes.

Extra bussen

Voor de lopers stoppen Qliner 300 Emmen – Groningen en 309 Assen – Groningen tot 14.00 uur extra bij P+R Haren. Q-link 5 rijdt tussen 11.00 uur en 18.00 uur extra vaak tussen Annen en Groningen en Q-link 2 rijdt tussen 12.00 uur en 18.00 uur extra vaak van Zernike naar Europapark.

Kijk voor alle extra bussen, aangepaste tijden en routes op qbuzz.nl.

Treinen

Ook de NS laat zondag extra treinen rijden van en naar Haren vanwege de 4 Mijl van Groningen. Behalve de sprinters zullen ook alle intercity’s een groot deel van de dag stoppen in Haren.

Kijk voor meer informatie: ns.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen