VRIJDAG: Gratis proeflessen PeuterSwing en Suzuki Twinkle Stars

Foto: Communicatie Vrijdag

VRIJDAG start met een gratis proefles PeuterSwing of Suzuki Twinkle Stars.

PeuterSwing
Peuter Swing is samen met andere peuters en hun ouder/begeleider op een vrolijke manier kennis maken met allerlei muziekuitingen: de namendans, schootspelletjes, klappen, stampen, springen en dansen in de kring. Ook zijn er knuffels, linten, hoepels en instrumentjes. Nanda Kievit geeft de workshop, op maandag samen met Joëlle Doll en op vrijdag met Wim Lever.

Suzuki Twinkle Stars
Dit is de perfecte voorbereiding voor de gewone piano Suzuki-les. Kom zingen, dansen en bewegen op mooie pianoklanken samen met Nanda en Joëlle. Samen met je vader of moeder gaan we spelenderwijs werken aan concentratie, ritmegevoel en je leert al een aantal liedjes uit het eerste Suzukiboek. Bij dit alles staat de piano natuurlijk centraal.

Suzuki-lesmethode
In de Suzuki-lesmethode uit Japan leren kinderen door te luisteren, te imiteren en te herhalen, alles in hun eigen tempo. Een liefdevolle omgeving stimuleert ze daarbij. Eerst krijgen je ouders les, maar langzaam aan ga je zelf ook spelen. Noten lezen is belangrijk maar dat komt pas later aan bod. Er is veel aandacht voor houding, techniek, balans, toonvorming en speelplezier! Tegelijkertijd wordt het muzikale gehoor, het geheugen, en het concentratievermogen ontwikkeld. De twinkles zijn de eerste stukken die je leert spelen als je met de piano Suzuki-les start. Het betreffen vier variaties op een thema.

De proeflessen zijn:
PeuterSwing op maandag 7 september van 9.35 – 10.05 uur,
PeuterSwing op vrijdag 4 september van 10.10 – 10.40 uur en
Suzuki Twinkle Stars op maandag 7 september van 10.10 – 10.40 uur.

De proeflessen vinden plaats in de Concertzaal van VRIJDAG aan de Sint Jansstraat 7.

Voor meer informatie: kijk op www.bijvrijdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden