Rotor: Het festival voor de jongste Noorderzonbezoekers

Foto: Noorderzon Performing Arts Festival Groningen

Vanmiddag om 16.00 opent Noorderzon met een feestelijke opening de deuren van Rotor waarbij er een glansrol is weggelegd voor de jongste Noorderzonbezoekers.

Rotor
Rotor is het speciale programma voor jonge gasten op Noorderzon. Er is weer veel te doen voor jonge gasten van vier jaar en ouder. Er zijn een heleboel leuke doe-dingen op Rotor, het uitgebreide kinderprogramma op de Speelweide in het Noorderplantsoen. Bellenblazen, virtueel schommelen of knutselen in het Rotor Knutsel Lab.

Ook zijn er zijn voorstellingen die leuk zijn voor de hele familie. Er zijn Rotor colleges, lezingen die gegeven worden door professoren van de Rijksuniversiteit Groningen, speciaal voor de jonge gasten. Er is voor ieder wat wils.

Rotor wordt geopend door wethouder Roeland van der Schaaf. Rotor wordt jaarlijks bezocht door duizenden jonge gasten.

Openingstijden Rotor
Rotor is geopend van 21 tot en met 30 augustus van 14.00 tot 18.00 uur. In het weekend opent Rotor een uurtje eerder, om 13.00 uur. Voor de activiteiten op Rotor kun je alleen betalen met Rotormunten. Deze zijn te koop bij de Kiosk Zuid in het Noorderplantsoen. De Rotormunten kosten € 1,50 per stuk en € 5,- per vier.

Voor meer informatie: noorderzon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden