Wad’nTruck van Zeehondencentrum Pieterburen bij Ikea

Foto: Jan Buurma

Zwemmen met zeehonden met een virtual reality experience of meer ontdekken over plastic afval in de zee is mogelijk in de Wad’n Truck van Zeehondencentrum Pieterburen bij Ikea in Groningen.

De Wad’n Truck van het Zeehondencentrum Pieterburen is on tour.

De speciale Wad’nTruck is een originele Amerikaanse streamliner caravan die is omgebouwd tot een mobiel laboratorium. Momenteel is deze zo ingericht dat kinderen zelf op ontdekking kunnen gaan wat de gevolgen zijn van al het plastic afval in de wereld, met name in zee.

Ook zwemmen met zeehonden is mogelijk door middel van virtual reality. En voor wie de zeehonden in het echt willen zien kan Zeehondencentrum Pieterburen bezoeken.

Het doel van deze bijzondere samenwerking tussen het Zeehondencentrum en IKEA is om het publiek bewuster te maken van het belang van duurzaam leven en duurzame producten te gebruiken.

Locatie en tijd

De Wad’nTruck van het Zeehondencentrum is te vinden voor de ingang van Ikea, op de parkeerplaats. De Wad’nTruck is elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur te bezoeken tot 26 augustus.

De Wad’N Truck on tour is maandag 14 augustus te bezoeken op de KEI Informatiemarkt. Locatie Vismarkt en zondag 27 augustus bij Noorderzondag in het Noorderplantsoen.

Voor meer informatie: zeehondencentrum.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen