Media Markt helpt bij gratis installeren Windows 10

Foto: Publiek Domein

Windows 10 wordt vandaag gelanceerd! Micorsoft- specialisten van Media Markt helpen klanten persoonlijk bij het gratis upgraden naar Windows 10.

Deze nieuwe versie van Windows is compleet in te richten naar eigen smaak.

Vanaf woensdag 29 juli, de dag van lancering van het nieuwe besturingssysteem, kunnen bezoekers dagelijks bij de servicebalies in Media Markt Sontplein en Groningen Centrum terecht voor een Check-in: een kosteloze upgrade naar Windows 10 met live demonstratie en extra uitleg.

In alle winkels van Media Markt staan specialisten klaar om bezoekers op weg te helpen met Windows 10. Vandaag 29 juli, op de dag van de lancering kunnen belangstellenden via een webinar, aangeboden via de website van Media Markt, alvast alles over het nieuwe besturingssysteem leren. De webinar is vanavond om 21.00 uur. Inschrijven hiervoor kan via de website van Media Markt.

Windows 10 wordt later dit jaar bruikbaar op alle devices en is volledig naar eigen wens in te richten. Bij de ontwikkeling van Windows 10 is geluisterd naar de feedback van miljoenen mensen, meldt Media Markt. Windows 10 biedt de beste functies en laatste bescherming tegen virussen, phishing en malware.

Windows 10 wordt ontwikkeld voor allemaal verschillende typen apparaten. De komende maanden wordt het besturingssysteem uitgebracht voor computer, smartphone, tablet en Xbox. Ook voor de Microsoft Hololens en voor smartwatches worden versies gemaakt. U ontvangt 15 GB gratis online opslagruimte via de online opslagmethode OneDrive.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen