Opnieuw succesvoorstelling ‘Mijn Vrede’ van Marcel Hensema & Noord Nederlands Toneel

Foto: Bert Pot Ir

Marcel Hensema speelt komende kerst opnieuw zijn succesvoorstelling ‘Mijn Vrede’ in Groningen! Na een reeks uitverkochte voorstellingen vorig jaar in Stad en Ommelanden, kan een herneming van ‘Mijn Vrede’ niet uitblijven.

Marcel Hensema geeft in deze hilarische en hartverwarmende voorstelling zijn versie van het kerst- en het scheppingsverhaal. Een alternatieve kerstmis voor het hele gezin!

“Een kerstverhaal zoals een kerstverhaal moet wezen”, aldus Dagblad van het Noorden. De voorstelling speelt op kerstnacht (maandag 24 december) en 2e kerstdag (woensdag 26 december) in MartiniPlaza in Groningen. Kaartverkoop start 15 mei.

“Groningen kan dit jaar kiezen: met kerstmist naar de Martinikerk óf naar MartiniPlaza. In MartiniPlaza krijgt het publiek het enige echte kerstverhaal te horen.” (Marcel Hensema)

Mijn Vrede, alternatieve kerstmis

In Mijn Vrede voert Marcel Hensema het publiek door een labyrint van verhalen: God die wel van een Hooghoudtje houdt, Adam en Eva in mien toentje, juf Marjon uit Sappermeer, de omhooggevallen Jitske uit Haren, het engelachtige meisje Minne, sterreporter Alfred Venema en de Hensemaatjes komen voorbij.

Marcel Hensema

Na het succes van ‘Mijn Ede’ (2013, 2014 en 2015) en ‘Mijn Tweede’ (2015) waren vorig jaar ook de kaarten van Mijn Vrede in korte tijd verkocht.

Mijn Vrede is een persoonlijke voorstelling waarin Hensema vertelt over zijn jeugd in Groningen en zijn huidige gezinsleven in de Randstad, ondertussen tal van personages opvoerend die we kennen uit de bijbel, maar die nu wel hele menselijke trekjes krijgen. Zowel pers als publiek was laaiend enthousiast.

Bij de herneming van ‘Mijn Vrede’ in MartiniPlaza worden naast de hartverwarmende voorstelling ook koude schotels geserveerd zoals de Hensemaatjes ze vroeger rondbrachten in Winschoten en omstreken.

Meer informatie: www.nnt.nl/MijnVrede

Kaartverkoop start in 15 mei via martiniplaza.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen