Adverteren

Foto: Novum

Uw bedrijf, product of dienst lokaal onder de aandacht brengen en hierdoor meer bekendheid creëren? Wij bereiken maandelijks duizenden mensen met de website.

Groningen.nieuws.nl is niet compleet zonder advertenties van bedrijven, winkeliers, winkeliersverenigingen, netwerkclubs en instellingen uit onze gemeente.

Ook deze advertenties zorgen immers voor informatie waar inwoners behoefte aan hebben. Samen zorgen we daarmee voor bekendheid van belangrijk en soms gewoon leuk nieuws en alle bruisende activiteiten in onze gemeente.

Online het nieuws lezen is voor veel mensen een dagelijks ritueel. Vaak zelfs meerdere keren per dag. Al ruim zeven jaar is het Groningse nieuws te lezen op Groningen.nieuws.nl en onze social mediakanalen.

Mogelijkheden

We hebben verschillende advertentiemogelijkheden: banners, advertorials, branded content en een vermelding in de bedrijvengids. Ook een op maat gemaakt voorstel of meedenken met extra of andere wensen behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Serge Klaassen, [email protected], of bel naar 06-36455297 of met Joke Buurma, [email protected]