Start kaartverkoop 25ste Noorderzon maandag 27 juli

Foto: Noorderzon/ Niels Cornelis Meijer

De kaartverkoop voor een groot deel van het (internationale) programma van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen 2015 start op maandag 27 juli om 13.00 uur.

De tickets zijn te koop via het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre (Grote Markt 35, Groningen) of online op noorderzon.nl. Het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre is dagelijks geopend.

De 25ste editie van Noorderzon vindt van 20 tot en met 30 augustus plaats in het Noorderplantsoen en DownTown Groningen.

Noorderzon ticket- en infocentrum in het Grand Theatre
Het is voor het eerst dat op een fysieke plek kaarten te koop zijn voor Noorderzon. Dit is een bijzonder moment voor het festival. In het ticket- en infocentrum zit iedere dag een groep goed geïnformeerde kaartverkopers klaar om bezoekers te adviseren en te helpen met het kiezen van de voorstelling die het beste bij hen past.

Online kaartverkoop
Naast de verkoop in het Grand Theatre gaat op maandag 27 juli om 13.00 ook de online kaartverkoop van start en is het ook mogelijk om via www.noorderzon.nl kaartjes te kopen.

Kiosken in het Noorderplantsoen
Er zijn ook sinds vorig jaar drie kiosken te vinden in het Noorderplantsoen: de Centrale Kiosk, Kiosk Zuid en Kiosk Noord. Hier staan kaartverkopers klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren over het programma. De Centrale Kiosk opent al op maandag 17 augustus om 13.00 uur. Kiosk Zuid en Kiosk Noord zijn alleen tijdens het festival open.

“Help mij kiezen”, chatten met medewerkers van Noorderzon
Voor de bezoekers die niet de mogelijkheid hebben om advies in te winnen bij het Ticket- en infocentrum is Help mij kiezen in het leven geroepen. Vanaf de start van de kaartverkoop is het mogelijk om via www.noorderzon.nl te chatten met medewerkers over alles wat met de kaartverkoop te maken heeft. De chat is open op werkdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Mailen is ook is het mogelijk via [email protected] voor een advies op maat over het kiezen van een voorstelling. Op deze manier hoopt Noorderzon ervoor te zorgen dat iedereen een voorstelling vindt die bij hem of haar past.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden