Noorderpoort genomineerd voor Beste Werkgever 2015

Foto: Jan Buurma

Noorderpoort is genomineerd voor Beste Werkgever 2015. Uit resultaten van een medewerkersonderzoek blijkt dat het Noorderpoort bij de 100 beste werkgevers van Nederland hoort.

Effectory (Europees marktleider in medewerkersonderzoek) en Intermediair (de vacaturesite voor hoger opgeleiden) nomineren Noorderpoort op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek. Het onderzoek Beste Werkgevers 2015  is dit jaar voor de 15e keer uitgevoerd. Het doel is om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland.

Professionaliteitsscan
Goed werkgeverschap vindt Noorderpoort heel belangrijk. Noorderpoort investeert nadrukkelijk in vakmanschap en de professionalisering van de eigen medewerkers om daarmee de kwaliteit van het onderwijs te versterken.

Alle medewerkers hebben een professionaliteitsscan ingevuld om na te gaan waar ze staan en waar ze aan willen werken. De uitkomsten zijn in de teams besproken. Samen met de eigen Noorderpoort Academie en docenten is aanbod ontwikkeld bij de wensen van medewerkers. Dit leverde een verdubbeling van het aantal deelnemers bij de Noorderpoort Academie op en een 8,1 als gemiddelde beoordeling van de trainingen.

Bekendmaking
Op het Beste Werkgevers Event op 6 oktober wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn en wie welke positie op de lijst heeft.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden