Open Huisdagen bij Vrijdag

Foto: Communicatie Vrijdag

Zaterdag 5 en zondag 6 september 2015 organiseert culturele instelling Vrijdag allerlei activiteiten tijdens de Open Huisdagen.

VRIJDAG biedt een keur aan cursussen beeldende, kunst, muziek, theater.  Van een lezing, expositie of korte cursus tot complete (voor)opleidingen. De variatie in aanbod is groot om iedereen van dienst te zijn, voor jong en oud en ook voor mensen met weinig ervaring, tijd of geld.

Nieuw aanbod
Vrijwel alle cursussen en lessen muziek, theater en beeldende kunst staan inmiddels op de site van VRIJDAG. Het is nu extra interessant, zelfs als je al bekend bent met het aanbod, of zelfs al meedoet. Er zijn steeds meer nieuwe cursussen. Ook vind je bij VRIJDAG cursussen waarin meerdere disciplines samenkomen. Alle mogelijkheden zijn te bekijken via www.bijvrijdag.nl. Je kunt je nu al inschrijven voor een cursus of les.

Staat een cursus of les nog niet op de site of heb je vragen? Mail naar [email protected]. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Elke dag cultuur doen voor iedereen
Iedereen kan bij VRIJDAG aan cultuur doen, dus zelf theater, beeldende kunst en muziek maken, of ondersteuning krijgen als amateurkunstinstelling in stad en provincie.

Drie locaties:
VRIJDAG heeft drie locaties: VRIJDAG Noorderbuitensingel (voorheen Prinsentheater), VRIJDAG Walstraat (voorheen BK050) en VRIJDAG Sint Jansstraat (voorheen Muziekschool).

Voor meer informatie raadpleeg de site van VRIJDAG: www.bijvrijdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden