Nieuw dalkortingsproduct voor bussen en treinen in Noord-Nederland

Foto: CC BY-SA 2.0/Wikipedia Commons/ Alfenaar

Vanaf maandag 1 januari is een nieuw dalkortingsproduct voor de OV-chipkaart te koop bij Qbuzz en Arriva. Dit heet Dalvoordeel Noord-Nederland.

Klanten reizen met dit product tijdens daluren in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe met 40 procent korting in de bussen van Qbuzz en de bussen en treinen van Arriva. Dalvoordeel Noord-Nederland kost 25 euro en is twaalf maanden geldig.

Korting voor reizen in drie provincies

Dalvoordeel Noord-Nederland is in Friesland, Groningen en Drenthe doordeweeks geldig in de bussen vóór 7.00 uur en na 9.00 uur. In de treinen van Arriva is deze op weekdagen geldig vóór 6.30 uur en na 9.00 uur. In het weekend en op nationale feestdagen geldt Dalvoordeel Noord-Nederland de hele dag in bus en regionale trein.

Dalvoordeel Noord-Nederland is in Groningen en Drenthe de opvolger van het bekende 40/4 reisproduct. Dit kortingsproduct is vanaf 1 januari niet meer verkrijgbaar. Reizigers in bezit van een nog lopend 40/4 reisproduct kunnen nog tot 1 februari 2018 tijdens daluren met korting reizen in de bussen van Qbuzz.

Meer informatie: dalvoordeelnoordnederland.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden