Zanger en Vlogger Frans Bauer bezoekt Hooghoudt in Groningen

Frans Bauer heeft maandagmiddag een bezoek gebracht aan Distilleerderij Hooghoudt in Groningen. De Nederlandse zanger gaat in 2018 op tournee langs de theaters in Nederland met zijn nieuwe show: ‘Tour de Frans’.

Naast zanger is Frans Bauer ook een actief vlogger: youtube.com/channel/debauers. Hiermee wil Frans de fans ook een kijkje achter de schermen geven.

Voorafgaand aan deze tournee bezoekt Frans Bauer de komende weken alle provincies in Nederland, waarbij de zanger verschillende activiteiten onderneemt. Van deze bezoeken wordt een vlog gemaakt, die online geplaatst worden tussen oktober en half december. In iedere vlog staat één provincie centraal.

De reden voor deze bezoeken is volgens Frans Bauer, dat de zanger bijna in elke stad van Nederland is geweest, maar dan weinig van deze steden ziet. Martiniplaza en Martinitoren heeft Frans in Groningen gezien, maar andere plekken bezoekt de zanger nu.

Frans heeft in de provincie Groningen gekozen voor een bezoek aan Distilleerderij Hooghoudt, omdat hij er vaak bij langsreed op weg naar zijn concert en hij  ‘Hooghoudt’ door zijn vak vaak achter de bar zag staan. Samen met zijn broer Dorus krijgt hij daar een rondleiding.

Voorafgaand aan de rondleiding werd een speciaal ‘Herfstdrankje’ gemaakt door Laurens van Hooghoudt. Ook wordt voor Frans een Groninger droge worst gesneden, want die is volgens hem niet te versmaden. Zoals Frans zelf zegt: ‘Voor degene die de Groninger metworst heeft gemaakt hoort eigenlijk een standbeeld te staan in Groningen’.

‘Tour de Frans’

Frans Bauer staat 24 maart 2018 met zijn nieuwe show ‘Tour de Frans’ in MartiniPlaza.

De aanvang van de show is om 20.00 uur.

voor meer informatie: martiniplaza.nl.

Reacties

0