Hereweg richting binnenstad tussen 22 en 25 september deels afgesloten

Foto: Google Maps

De Hereweg is tussen 22 september en 25 september richting de binnenstad deels afgesloten. Combinatie Herepoort zal in deze periode rioleringswerkzaamheden uitvoeren op de kruising Hereweg – Kempkensberg.

De Hereweg is vanaf vrijdag 19.00 uur tot maandag 06.00 uur aan de kant van het Sterrebos afgesloten tussen de Papiermolenlaan en de verkeerslichten bij de zuidelijke ringweg. De afsluiting geldt alleen voor auto’s en bussen richting de binnenstad.

Omleiding

De omleiding gaat via de Van Ketwich Verschuurlaan. Fietsers kunnen er wel langs, via een kleine slinger onder het viaduct door, onder begeleiding van verkeersregelaars. Voor autoverkeer vanuit de binnenstad richting Helpman blijft er één rijstrook beschikbaar.

Afrit Helpman gewijzigd

Verkeer op de zuidelijke ringweg komend vanuit de richting Europaplein, moet bij de afrit Helpman bij de Hereweg rekening houden met een gewijzigde situatie. De meest linker rijbaan, onder het viaduct door richting Kempkensberg en DUO/Belastingdienst, is afgesloten. DUO/Belastingdienst is bereikbaar door linksaf de Hereweg op te gaan en bij de verkeerslichten onder het viaduct weer linksaf de Kempkensberg in.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden