Tweede Kamerlid Antje Diertens op werkbezoek bij Noorderpoort

Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn
Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn
Foto: Noorderpoort

Tweede Kamerlid Antje Diertens (D66) brengt vrijdag 1 september een werkbezoek aan Noorderpoort. Ze komt onder andere langs bij Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn en de Health Hub in Roden.

De van oorsprong Groningse Antje Diertens is namens D66 sinds maart 2017 lid van de Tweede Kamer. In haar portefeuille heeft zij sport en bewegen, preventie, GGZ, mbo en een leven lang leren en Koninkrijksrelaties.

Oriƫnteren, meekijken en inspireren

Het Tweede Kamerlid start op 1 september haar werkbezoek bij Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn in Groningen. Hier wordt zij ontvangen door Rob Schuur (voorzitter College van Bestuur Noorderpoort), Wim van de Pol (lid College van Bestuur Noorderpoort) en Henriƫtte Bos (directeur Gezondheidszorg & Welzijn).

Daarna reist Diertens door naar de Health Hub in Roden, waar zij zich door Noorderpoortstudenten laat inspireren op het gebied van ontwikkelingen in de medische technologie.

Ze sluit haar werkbezoek af bij het leer-werktraject Martini Gilde. Dit bijzondere traject is bedoeld voor studenten die gebaat zijn bij leren en werken in de praktijk en het is een samenwerkingsverband tussen Noorderpoort, Alfa-college, Martini Ziekenhuis en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen