Meubelmaker Nathan Bakker is Alfa-uitblinker 2015

Alfa uitblinker Nathan Bakker
Foto: Communicatie Alfa College

Nathan Bakker van de opleiding Ontwerpend Meubelmaker in Groningen is gekozen tot de mbo-uitblinker van het Alfa-college 2015.

De jury heeft Nathan Bakker uitgeroepen tot uitblinker na een spannende wedstrijd tussen zes kandidaten. Dezelfde Nathan won eind april ook al de Alfa-college Ondernemers Award.

De publieksprijs ging naar Olger Jonker, van de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid in Groningen.

Publieksprijs Olger Jonker
Publieksprijs Olger Jonker

Ambitieus en doelgericht
Belangrijkste criterium voor de landelijke mbo-uitblinkerverkiezing is:
De student heeft uitzonderlijk goed gepresteerd tijdens zijn stage en is van grote betekenis geweest voor het stage-/leerbedrijf.

Nathan heeft in zijn stage bij Radizz onder andere gewerkt aan de vormgeving van de opleiding en het examen van deze nog relatief nieuwe opleiding bij Alfa-college.

De Jury 
Wim Moes, voorzitter College van Bestuur van het Alfa-college en juryvoorzitter bij de uitblinkerverkiezing, roemde de combinatie van vakmanschap en maatschappelijk ondernemerschap van de winnaar. “De winnaar heeft laten zien dat hij een mbo-toptalent is. Met deze kandidaat dingt het Alfa-college vol vertrouwen mee naar de landelijke MBO Uitblinker van het jaar!”

“Nathan is gekozen om zijn gedrevenheid, ambities en maatschappelijke bijdrage middels zijn eigen bedrijf. Zo werkt Nathan met gerecyclede materialen, geheel op een milieuvriendelijke manier.”

Landelijke MBO-Uitblinker
Nathan Bakker gaat als Alfa-uitblinker het Alfa-college vertegenwoordigen als kandidaat voor de landelijke verkiezing MBO Uitblinker 2015. Hij gaat namens onze school naar het Dit is mbo-diner op 7 september en het slotevenement, het MBO Uitblinkergala op 15 oktober.

Stemmen kan tot en met maandag 12 oktober op de uitblinkers, via www.ditismbo.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen