Aansluiting Bedumerweg/Ring Noord weer open!

Foto: ringgroningen.nl

De Bedumerweg, nabij de Noordelijke Ringweg, is sinds woensdagavond 13 mei weer open voor verkeer. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen.

Gewijzigde situaties
Het verkeer dient nu rekening te houden met een gewijzigde situatie door alle nieuwe aansluitingen!

De werkzaamheden hadden te maken met de verdere ontsluiting van de nieuwe rotonde van de Bedumerweg op de Noordelijke Ringweg.

Bedrjiventerrein de Hoogte
Het bedrijventerrein de Hoogte heeft nu een eigen aansluiting gekregen. Via de rotonde bij de Bedumerweg is het bedrijventerrein nu rechtstreeks bereikbaar. De tijdelijke aansluiting bij de Virulystraat zal in de loop van de week van 18 mei verdwijnen.

Nieuwe aansluitingen
Bijna alle nieuwe aansluitingen vanaf Ring Noord naar de Bedumerweg, in beide richtingen, zijn nu klaar.
2015-05-13 14.43.45

Alleen de aansluiting vanaf de Bedumerweg richting de Eemshaven is nog niet klaar. Dit heeft te maken met de bouw van het tweede gedeelte van de nieuwe Noordzeebrug. Zodra deze klaar is, dan kan ook de oprit vanaf de Bedumerweg richting Eemshaven gerealiseerd worden. Tot die tijd geldt nog een omleidingsroute.

De omleidingsroute geldt ook voor de fietsers. Dit geldt nog tot het einde van 2015.

Verkeersomleiding richting Eemshaven
Verkeer dat normaal de stad uit wil via de Bedumerweg, blijft tot het eind van 2015 gebruik maken van de omleidingsroute via de Eikenlaan naar de Zonnelaan om vervolgens daar de Noordelijke Ringweg op te rijden. Dit geldt ook in omgekeerde richting voor het verkeer dat normaal via de Noordelijke Ringweg via de Bedumerweg de stad in wil.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen