PvdA met wijkacties in Helpman

Foto: PvdA Fractie Groningen

De PvdA-fractie van Groningen organiseert verschillende acties in de wijk Helpman, waaronder flyer- en canvasacties en het Gesprek van Helpman.

De eerste actiedag is zaterdag 1 april, waarbij de PvdA gaat flyeren en canvassen: deurtje bellen en met bewoners in gesprek. Deze gesprekken gaan onder meer over idee├źn, wensen en zorgen voor de wijk.

Ledengesprek

Ondertussen vindt ook zaterdag 1 april het Ledengesprek van 12.00 uur tot 13.00 uur plaats in De Brink (ZINN), Helper Brink 59. Hiervoor zijn alle PvdA-leden in Helpman uitgenodigd om te praten met gelijkgestemden, om oude banden aan te halen, om gezamenlijk de schouders onder de sociaaldemocratie te zetten of gewoon voor een bakje koffie.

Het Gesprek van Helpman

Op maandag 3 april voert de PvdA opnieuw deurgesprekken. Aansluitend is dan het grote Gesprek van Helpman van 20.00 uur tot 22.00 uur in De Brink, Helper Brink 59.

Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de wijk uitgenodigd. Zij dragen zelf bespreekpunten aan, van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg.

Voortdurend in de wijken

De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden