Informatiemarkt Noorderpoort druk bezocht

Winnaar verloting lunchbon.
Foto: Noorderpoort

Noorderpoort organiseerde donderdag 16 maart de jaarlijks terugkerende informatiemarkt voor potentiële studenten die nog een vervolgopleiding moeten kiezen in het mbo.

Er was veel belangstelling met ruim 650 bezoekers voor deze informatiemarkt, die gehouden werd op de Noorderpoortlocatie in de Euroborg. Potentiële studenten lieten zich voorlichten over de diverse opleidingen die Noorderpoort biedt.

Voorlichting en studieadvies

Voorlichters van alle opleidingen van Noorderpoort waren aanwezig. Studieadviseurs van Studie en Advies beantwoorden allerlei andere vragen over bijvoorbeeld studiefinanciering.

De ouders/verzorgers kregen de populaire Noorderpoort Ouderwijzer mee waarin vragen van ouders beantwoord worden die te maken hebben met de kosten van de opleiding, ondersteuning op school maar ook de kans op werk na een bepaalde opleiding.

Bij de entree stonden studenten met iPads waarop potentiële studenten zich konden aanmelden en registreren. Met de komst van de nieuwe website, die in januari live is gegaan kon dit nu nog eenvoudiger en sneller. Hiervan maakten potentiële studenten massaal gebruik van. Zij maken hierbij kans op het winnen van Urbanears.

Ook was er ruimte voor leuke activiteiten waaronder een verloting van tegoedbonnen voor een lunch in het Grand Café van Noorderpoort Euroborg.

Voor meer informatie: noorderpoort.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden