PvdA met wijkacties in Schilderswijk

Foto: PvdA Groningen

De PvdA-fractie van Groningen organiseert verschillende acties in de Groninger Schilderswijk, waaronder flyer- en canvasacties en bijeenkomsten voor leden, wijkbewoners en mensen in nood.

Vandaag, zaterdag 10 december flyert de PvdA in de wijk en gaat onder de noemer canvassen van deur tot deur met bewoners in gesprek. Deze gesprekken gaan onder meer over idee├źn, wensen en zorgen voor de wijk.

In wijkcentrum Kostverloren Kwartier is ondertussen het PvdA Ombudsteam actief. Bewoners kunnen hier met problemen in hun persoonlijke situatie aankloppen voor hulp. Hierbij valt te denken aan hulp bij aanvraag van Wmo-hulp of bijstand, of aan woonoverlast.

Ook is in wijkcentrum Kostverloren Kwartier het Ledengesprek. Hiervoor zijn alle 75 PvdA-leden in de Schilderswijk uitgenodigd.

Op maandag 12 december vindt vervolgens het grote Schilderswijkgesprek plaats. Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de wijk uitgenodigd. Zij dragen zelf bespreekpunten, van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg aan.

Voortdurend in de wijken

De fractie verruilt regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten, omdat de PvdA het belangrijk vindt om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties.

 

(Bron: ingezonden bericht)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden