Finale Gezond Scoren 2016

Foto: Google Maps

De finale van het project Gezond Scoren wordt vandaag, woensdag 23 november voor de derde keer in de bioscoop Kinepolis gehouden. Gezond Scoren is een gezondheidsproject voor basisschoolkinderen, waarbij spelers van FC Groningen kinderen stimuleren om (meer) te bewegen en gezond te eten.

Het project Gezond Scoren heeft zich gedurende zes weken in het nieuwe schooljaar afgespeeld in het verzorgingsgebied van FC Groningen.

Drie genomineerde scholen

Dit jaar deden maar liefst 28 basisscholen mee, dat betekent dat er 2800 leerlingen deelnamen aan het project. Van de 28 basisscholen zijn er drie genomineerd namens hun inzending van een video en het idee wat ze met het prijzengeld willen doen.

De deelnemende scholen tijdens de finale van Gezond Scoren 2016 zijn: OBS De Eshoek, CBS De Wegwijzer en SBO De Zwaaikom. De quizmaster dit jaar is Emiel Venema, onder andere bekend van FC Groningen TV.

De te winnen geldbedragen kunnen de basisscholen besteden aan het bevorderen van een gezonde leefstijl van de leerlingen in en rondom de scholen.

Met het project wil FC Groningen samen met haar partners bijdragen aan een gezonde samenleving in het verzorgingsgebied van FC Groningen.

Samen met de partners, Menzis, GGD, AVEBE, Siemens, Nijha, Bslim, HANNN, Fier4Grunn kan FC Groningen in de Maatschappij dit project realiseren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden