Kandidaat-lijsttrekker Diederik Samsom naar Groningen

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ Wouter Engler

Kandidaat-lijsttrekker Diederik Samsom komt zondag 23 oktober naar Groningen, waar hij op straat in gesprek zal gaan met Groningers.

Daarna gaat Samson in gesprek met de PvdA, de Jonge Socialisten Groningen en andere belangstellenden over diens kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de PvdA bij de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017.

Diederik Samsom is de eerste kandidaat-lijsttrekker die zich heeft gemeld voor de PvdA. Ook de komende vier jaar wil hij leiding geven aan de partij. Op doorknokken.nl vertelt hij over zijn motivatie om opnieuw de PvdA-lijst aan te voeren.

Samson gaat vooralsnog de strijd aan met Lodewijk Asscher en Jacques Monasch. Kandidaat-lijsttrekkers kunnen zich tot 24 oktober melden. Als er 2 of meer kandidaten zijn, wordt de lijsttrekker gekozen door de leden van de PvdA. Deze ledenraadpleging vindt plaats van 24 november tot donderdag 8 december.

Het gesprek met Samsom vindt plaats in Eeterie De Globe, A-Kerkhof zuidzijde 22 in Groningen. Het gesprek is vanaf 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden