Korte weekendworkshops bij VRIJDAG

Weekendworkshop Zeefdrukken op stof.
Foto: Communicatie VRIJDAG

VRIJDAG biedt dit cursusjaar een nieuw aanbod met korte workshops in het weekend. Het zijn vooral veel 1-daagse en enkele 2-daagse workshops voor volwassenen. Ook zijn er voor kinderen weekend workshops, in Oktober Kindermaand zelfs een met beeldende kunst, muziek én theater.

Weekendworkshops 24 en 25 september

In het weekend van 24 en 25 september zijn de eerste 2 workshops: Cement en Zeefdrukken op stof.

Zaterdag 24 september geeft Wia van Dijk de workshop Cement. Zowel beginnende als gevorderde beeldhouwers kunnen hierin aan de slag met onder meer samenstelling, werkwijze en textuur van cement.

Minke de Groot geeft zaterdag 24 en zondag 25 september Zeefdrukken op stof waarin je je eigen meegebrachte stof bedrukt en mee naar huis neemt.

Weekendworkshops 8 en 9 oktober

In het weekend van 8 en 9 oktober staan elf workshops/activiteiten gepland. Dit zijn Werken met Bladgoud, Keramiek draaien op schijf, Sieraden maken met vloeibaar rubber, Workshop theater, beeldende kunst, muziek 4-12 jaar, Druksels à la Werkman, Combiworkhos fotografie/zeefdruk/houtsnede, Edelsmeden, Stilleven met acryl en olieverf, Boek vilten (ouder en kind 6+), Open werkplaatsen zelfstandig werken en Spreekuur voor feedback op je werk.

Nog veel meer

Ook het weekend van 10 en 11 december is er weer een weekend vol workshops en het gaat door in 2017.

Voor meer informatie en een overzicht: www.bijvrijdag.nl/weekendworkshops.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen