Afsluiting Van Ketwich Verschuurlaan verlengd door vele regen

Foto: Groningen Bereikbaar

De werkzaamheden aan de Van Ketwich Verschuurlaan zijn vertraagd door de vele regen van de afgelopen tijd. Het asfalteren van de weg duurt daardoor langer. De verwachting is dat de werkzaamheden nu op vrijdag 1 december klaar zijn.

Zowel de Van Ketwich Verschuurlaan, tussen de brug en de Vestdijklaan als het fietspad en het voetpad krijgen nieuw asfalt. Hierbij worden bij de op- en afritten van de A28 oook de verkeerslichten aangepast. De werkzaamheden waren eerst gepland tot en met 20 november.

Werkzaamheden gemeente

Momenteel kan verkeer niet van de Van Ketwich Verschuurlaan naar de Laan Corpus den Hoorn rijden. Geplande werkzaamheden van de gemeente gaan komend weekend wel door. In de weg worden dan lussen geplaatst. Daardoor is de Laan Corpus den Hoorn in beide richtingen dicht van vrijdagavond 17 november tot maandagochtend 20 november. Ook zijn beide opritten van Groningen-Zuid dicht. De afritten zijn wel te bereiken, maar het verkeer kan alleen rijden in de richting van de Van Ketwich Verschuurlaan.

Een tweede fase van werkzaamheden, die gepland stonden voor aankomend weekend, is uitgesteld naar volgend jaar. Hierbij wordt de onderdoorgang van de A28 in beide richtingen gestremd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen