Pop-uprestaurant Happietaria opent donderdag de deuren

Foto: Publiek Domein

Happietaria Groningen, het pop-up restaurant voor het goede doel, opent deze donderdag 16 november voor de 29e keer haar deuren in Groningen.

Het restaurant, georganiseerd vanuit vier christelijke studentenvereniging en volledig gerund door vrijwilligers, veelal studenten, werken een maand lang samen om zo veel mogelijk geld op te halen.

Jaarlijks haalt Happietaria geld in november en december op voor het goede doel. De opbrengst gaat naar een project van Stichting Tearfund. Dit project zet zich in voor de problematiek in de Democratische Republiek Congo (DRC), EthiopieĢˆ en Zuid-Soedan. In deze drie landen heerst onrust tussen verschillende groepen in de samenleving. Tearfund heeft hier gesprekstechnieken voor ontwikkeld die ervoor zorgen dat mensen met elkaar in gesprek gaan om vrede op gang te brengen.

Vorig jaar werd ruim een ton opgehaald voor het goede doel.

Happietaria Groningen, aan de Henri Dunantlaan 2, is een maand lang geopend tussen 16 november en 14 december. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met zaterdag van 17.00 tot 23.00 uur.

Kijk voor meer informatie en reserveren: happietaria.nl/groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen