Gratis workshops voor culturele verenigingen bij VRIJDAG

Foto: via Kultuurloket

Het KultuurLoket organiseert vanaf eind mei een groot aantal workshops voor culturele verenigingen in Groningen die kennis willen opdoen over fondsenwerven en marketing. Leden van clubs kunnen tot eind 2023 tijdens deze workshops leren over zaken waar hun gezelschap tegen aan loopt. De workshops zijn gratis te volgen op diverse locaties in de gehele provincie.

Bijna één op de drie Groningers doet iets met kunst en cultuur. “De provincie staat daarmee in de top drie van cultuurparticipatie in Nederland”, meldt het Kultuurloket. De vele verenigingen en clubs zorgen voor een bruisend en leefbaar Groningen. Met deze workshops kunnen verenigingen zich ontwikkelen om hun club levensvatbaar en toekomstbestendig te houden.

Over de workshops

De drie workshops fondsenwerving, marketing en leden werven worden vanaf eind mei georganiseerd door de gehele provincie. De workshops worden per stuk tien keer georganiseerd. De docenten die de lessen geven zijn nauw betrokken bij het culturele veld in Groningen. Ook de cultuurplatforms in de provincie zijn betrokken bij het opzetten van de workshops.

De eerste workshop over fondsenwerving start op 25 mei bij VRIJDAG aan de Walstraat in de stad Groningen. Op 6 juni volgt de workshop over ledenwerving en de derde workshop over Marketing vindt plaats op 4 juli

Kijk voor een actueel overzicht van alle workshops in de stad en provincie en aanmelding op www.kultuurloket.nl/agenda

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen