Studio Skiss biedt interieuradvies bij Wonen&Co

Foto: via Studio Skiss

Wonen&Co, de inspiratiebeurs voor thuis vindt dit jaar plaats van donderdag 9 tot en met 12 maart. Bij ruim 150 professionals kunnen de jaarlijks duizenden bezoekers kennismaken met de nieuwste trends, ideeën en design tijdens het woonevent.

Het thema van Wonen&Co is dit jaar ‘Play’, dat direct verwijst naar een interieur zonder regels. De woonbeurs inspireert met de nieuwste trends, die dit jaar vooral exotisch, esthetisch en elegant zijn.

Daarnaast biedt het event een programmering met workshops, presentaties, kookdemo’s en live muziek. Ook kunnen bezoekers bij een specialist aanschuiven voor een gratis adviesgesprek van 20 minuten in het adviescafé. Het adviescafé en de adviesgesprekken zijn al jaren een vast onderdeel van Wonen&Co.

Adviescafé

Studio Skiss is dit jaar één van de specialisten waarbij bezoekers een adviesgesprek kunnen krijgen. Met een interieurontwerp van STUDIOSKISS kies je voor eenvoud, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Een ontwerp met een rustige basis en enkele elementen die de aandacht verdienen. “Ik durf te kiezen voor grote gebaren, in kleur, vorm en materiaal. Ik denk na over het geheel en zorg dat alles in balans is”, aldus Eline van Studio Skiss, liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair.

Wil jij je interieur dit keer goed aanpakken, ben jij onzeker over de keuzes die je moet maken of vind je het moeilijk om de ruimte te visualiseren? Mijn kracht ligt in het maken van een realistisch interieurontwerp. Met een 3D impressie laat ik jouw nieuwe interieur tot leven komen en zijn alles keuzes ineens een stuk gemakkelijker te maken! Wil jij dat nou ook? Ik maak graag kennis met jou in het adviescafé!

Studio Skiss biedt rustgevende interieurs met lef!

Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek met Studio Skiss.

Wonen&Co is te bezoeken van donderdag 9 tot en met 12 maart in MartiniPlaza.

Lees ook: “Liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen