Oprit bij Laan Corpus den Hoorn richting westelijke ringweg bijna drie maanden afgesloten vanaf maandag

Foto: De Redactie

Verkeer, dat vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting de westelijke ringweg wil, moet vanaf maandagavond omrijden. De oprit vanaf de rotonde bij de Laan Corpus den Hoorn richting het Vrijheidsplein is afgesloten tot donderdagavond 30 maart 22.00 uur.

Tussen de rotonde bij de Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein vinden vanaf volgende week verdere werkzaamheden aan de riolering plaats, meldt Aanpak Ring Zuid.

Behalve de oprit richting het Vrijheidsplein is in de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 januari ook de afrit 36 (Groningen-West) richting het Vrijheidsplein afgesloten vanwege voorbereidende werkzaamheden.

Het verkeer heeft twee alternatieven tijdens de afsluiting. Omrijden kan via de oprit bij Groningen-Zuid, richting het Julianaplein. Een andere optie is omkeren en via de af- en oprit bij Hoogkerk terugrijden. Het verkeer uit de richting Drachten kan wel naar de westelijke ringweg rijden. Ook de oprit vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting het Julianaplein blijft open.

Ook afsluiting voor fietsers

In februari en maart krijgen ook fietsers met de werkzaamheden te maken. Zij kunnen vanaf maandag 6 februari tijdelijk niet over het fietspad naast de oprit richting het Vrijheidsplein. De stremming voor fietsers duurt tot vrijdag 31 maart 6.00 uur.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen