Diverse fiets- en wandelroutes afgesloten rondom zuidelijke ringweg

Foto: via Aanpak Ring Zuid

De komende maand zijn een aantal fiets-en wandelroutes afgesloten vanwege werkzaamheden aan de Zuidelijke ringweg.

Vanaf deze vrijdagavond is de fietsonderdoorgang langs het Noord-Willemskanaal afgesloten, tussen de Muntinglaan en de Laan van de Vrede. Deze afsluiting is nodig vanwege de veiligheid vanwege het slopen van de oude Julianabrug.

Op verschillende plekken rondom de zuidelijke ringweg wordt aan de weg gewerkt. Fietsverbindingen, die afgesloten zijn de Piccardthoftunnel onder het viaduct A&, de Muntingbrug, de ACM-brug en de Donghornsterpad en de Oostzijde Hoornsediep. Vanaf maandag is ook de Trompbrug afgesloten tot eind december.

Op een nieuw gemaakte kaart voor fietsers en voetgangers is te zien welke veelgebruikte routes open zijn en welke routes dicht zijn.

Ook de komende maand zijn er een aantal belangrijke fiets- en wandelroutes afgesloten vanwege de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg. De meeste afsluitingen op deze kaart zijn niet nieuw. De afsluiting die wel nieuw is, is de afsluiting voor de fietsonderdoorgang langs het Noord-Willemskanaal bij de roeivereniging Gyas.

Fietsonderdoorgang langs Noord-Willemskanaal

De afsluiting bij de onderdoorgang langs het Noord-Willemskanaal bij roeivereniging Gyas, tussen de Muntinglaan en de Laan van de Vrede, start vrijdag 30 september om 22.00 uur en duurt tot maandag 5 juni 2023 06.00 uur. De afsluiting is nodig vanwege de veiligheid vanwege het slopen van de oude Julianabrug.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen