Aangepaste openingstijden test- en vaccinatielocaties GGD Groningen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Foto: De Redactie

Tijdens Hemelvaartsdag (26 mei) en met Pinksteren (5 en 6 juni) hebben sommige GGD test- en vaccinatielocaties in de provincie Groningen aangepaste openingstijden.

De coronatestlocatie is korter open, maar de vaccinatielocaties in HanzePlaza aan de Protonstraat en aan de Osloweg zijn wel de gehele dag open tijdens Hemelvaart. De vaccinatielocaties Hanze Plaza en Osloweg zijn gesloten tijdens de Pinksterdagen.

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is de corona-testlocatie aan de Europaweg open van 8.45 uur tot 13.00 uur. De vaccinatielocaties aan de Protonstraat en de Osloweg zijn tijdens Hemelvaart normaal geopend tussen 9.00 uur en 16.30 uur. Tijdens Pinksteren zijn de priklocaties dicht.

Ook voor de test- en vaccinatielocaties in de provincie gelden aangepaste openingstijden. Kijk voor een volledig overzicht van de openingstijden op de website van GGD Groningen op de pagina’s vaccinatielocaties en testlocaties.

De Coronalijn van GGD Groningen is met Hemelvaart (26 mei) en op 1e Pinksterdag (5 juni) gesloten. Op 2e Pinksterdag (maandag 6 juni) is de coronalijn bereikbaar van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen