Onderhoudswerkzaamheden Westelijke Ringweg Groningen

Foto: Google Maps

Op de Westelijke Ringweg in Groningen vinden tussen de Peizerweg (ter hoogte van de Vesta) en het Hoendiep (ter hoogte van de inrit van de woonboulevard) onderhoudswerkzaamheden plaats tussen 21 maart en 27 mei.

Van 4 tot 8 april en van 25 tot 29 april zijn er op- en afritten afgesloten. Tijdens de werkzaamheden blijven de bedrijven goed bereikbaar.

Doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer blijft in deze periode mogelijk. Het verkeer moet wel rekening houden met een beperkt aantal rijstroken en de afsluiting van op- en afritten. Voor de omgeving is er af en toe geluidsoverlast.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de vangrails tussen de rijbanen, het schoonmaken en repareren van het beton en het schoonmaken van diverse schermen.

Met name de werkzaamheden aan de vangrails zorgen voor geluidsoverlast.

Afsluitingen op- en afrit

De verwachting is dat van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april de oprit vanaf de Peizerweg richting de Westelijke Ring Zuidhorn en vervolgens de afrit van de Westelijke Ring naar het Hoendiep wordt afgesloten.

Van vrijdag 25 april tot en met vrijdag 29 april is de oprit vanaf het Hoendiep in de richting van de Westelijke Ring/Gasunie en vervolgens de afrit richting de Westelijke Ring/ Peizerweg afgesloten is.

Op Koningsdag (27 april) zijn er geen afsluitingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden