Open Dag Hanzehogeschool Groningen

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Rickazio

De Hanzehogeschool Groningen houdt zaterdag 12 maart 2016 een open dag over bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd.

​​​​​Op alle locaties wordt tussen 10.00 uur en 16.00 uur informatie gegeven over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen.

Studenten en docenten vertellen over de inhoud van de studie, toelatingseisen, studiebelasting en carrièremogelijkheden. Ook zijn er informatiemarkten, voorlichtingsrondes, colleges en rondleidingen.

Workshop studiekeuze

Wie moeite heeft met het maken van de juiste keuze kan de open dag beginnen met een workshop studiekeuze of de stand van het Hanze Studiekeuzeadvies op de informatiemarkt bezoeken, Van OlstToren, Zernikeplein 7.

De adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies helpen bij het oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

Van vwo naar hbo

Steeds meer vwo’ers kiezen voor een (snelle) studie in het hbo. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers in de Van OlstToren in gesprek gaan met een aantal studenten die ook bewust kozen voor het hbo.

Het gedetailleerde programma, de mogelijkheid tot aanmelding en de Open Dag Planner staan op: www.hanze.nl/opendag.

Het advies is met de bus te komen. Vanaf 9.15 uur rijdt er (gratis!) vier keer per uur een bus vanaf halte C bij ​​het NS Hoofdstation via Academie Minerva en het WiebengaComplex naar de Zernike Campus.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden