Informatiebijeenkomst over wijzigingsbesluit zuidelijke ringweg

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Wutsje

Woensdag 9 maart is er een tweede inloopbijeenkomst in de Puddingfabriek in Groningen. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over het wijzigingsbesluit voor de zuidelijke ringweg.

Dat meldt de website aanpakringzuid.nl.

Een kleine 70 bezoekers kwamen naar de eerste inloopbijeenkomst over het wijzigingsbesluit voor de zuidelijke ringweg op donderdag 25 februari. Woensdag 9 maart is de tweede en laatste inloopbijeenkomst.

De bezoekers kregen een persoonlijke uitleg van de belangrijkste wijzigingen op het Trac├ębesluit van 2014 van de aanwezige medewerkers van projectbureau Aanpak Ring Zuid .

Ook maakten ze volop van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen. Het wijzigingsbesluit is opgesteld op verzoek van de Raad van State. Een van de veranderingen is de precieze locatie van de voetgangersbrug. Het ontwerp is ook aangepast om de weg veiliger te maken. De bezoekers konden een korte film zien over dit onderwerp.

Thuisblijvers krijgen een herkansing op woensdag 9 maart. Deze tweede inloopbijeenkomst is van 16.00 uur tot 21.00 uur in de Puddingfabriek in Groningen (Viaductstraat 3).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden