Groningen.nieuws.nl bestaat 1 jaar!

Foto: De Redactie

Groningen.nieuws.nl bestaat vandaag precies een jaar.

De nieuwswebsite Groningen.nieuws.nl brengt gevarieerd lokaal nieuws. Of het nu gaat om culturele evenementen, politie, politiek, gemeente, wijknieuws, sport of horeca… We willen overal bij zijn. Ruim 150.000 mensen bezoeken de site en het aantal bezoekers groeit per dag.

We bedanken de mensen die ons bezoeken, tipgevers, verenigingen en organisaties die het vertrouwen hebben en iedereen die we misschien vergeten.

Groningen.nieuws.nl zoekt Redactieleden

De redactie van Groningen.nieuws.nl schrijft dagelijks nieuwsberichten en is op zoek naar redactieleden die onze redactie wil komen versterken.

Je hoeft geen journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard de stad Groningen.

Dus als jij het leuk vindt om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven of te redigeren? Wil je foto’s maken of maak je regelmatig korte items of reportages van bijvoorbeeld evenementen? Wil je een van onze vaste columnisten worden? Heb je een marketing- of communicatieachtergrond en bruis je van de ideeën om een bijdrage aan onze site te leveren?

Mail!

Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. Uiteraard mag je ook je cv of een link naar je linkedIn-profiel mailen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Groningen.nieuws.nl is ook te volgen op twitter via @gronieuwsnl of via facebook.com/GroningenNieuwsnl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden