Europaweg onder zuidelijke ringweg komend weekend dicht

Foto: De Redactie

De Europaweg is komend weekend afgesloten onder de zuidelijke ringweg. Om en om wordt een rijrichting afgesloten onder de ringweg ter hoogte van het viaduct van de zuidelijke ringweg. Dat meldt Groningen Bereikbaar.

De eerste afsluiting is aanstaande zaterdag 27 november. Dan wordt de rijrichting Hoogezand afgesloten, vanaf de kruising bij de Griffeweg/Sontweg tot het viaduct. Ook kan verkeer op de zuidelijke ringweg vanuit de richting Julianaplein niet via afrit 38 Groningen-Zuidoost (Europaweg) links afslaan richting het centrum. Het verkeer wordt deze zaterdag omgeleid via de Sontweg, de Bornholmstraat en de Herningweg. De afsluiting is tussen 7.00 uur en 20.00 uur.

Op zondag 28 november is de Europaweg dicht voor verkeer vanuit Hoogezand in de richting van het centrum. Ook dezelfde afrit 38 Groningen-Zuidoost vanaf het Julianaplein richting het centrum is dan opnieuw afgesloten. Verkeer kan omrijden via de Herningweg, Bornholmstraat en de L├╝beckweg. Het verkeer op de A7 wordt aangeraden om via de oostelijke ringweg te rijden en via de Rijksweg en het Damsterdiep (afslag 2) naar het centrum te gaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden