Wijk de Wijert in Groningen krijgt katten(zorg)hotel

Foto: De Kattenkliniek van Groningen

De wijk de Wijert in Groningen krijgt een katten(zorg)hotel. De wijk kent sinds juni 2015 een dierenarts alleen voor katten: De Kattenkliniek van Groningen.

De Kattenkliniek Groningen biedt zorg volledig ingesteld op katten. Een bezoek aan de dierenarts is vaak al geen pretje voor katten, maar in de kliniek komen geen andere dieren. De behandelkamers zijn speciaal ingericht voor katten en de instrumenten aangepast aan de grootte van deze dieren. Ook zijn er katvriendelijke uitslaaphokken.

Katten(zorg)hotel

De Kattenkliniek plaatste maandag via hun facebookpagina het bericht dat de kliniek gestart is met het verbouwen tot een katten(zorg)hotel, meldt platform de Wijert. Maandag is “Nijhof Interieurmakers begonnen met verbouw van onze achterruimte tot katten(zorg)hotel!”

Dit is ideaal voor katten die elke dag medicatie nodig hebben, zoals bijvoorbeeld bij suikerziekte, of als je kat net voor je vakantie ziek wordt of als je zelf de medicatie niet toegediend krijgt.

In het Katten(zorg)hotel komen 5 riante suites is de bedoeling. De foto laat de aanbouw zien van de nieuwe wand met daarin de raampjes waardoor de logees kunnen kijken.

De wijk de Wijert wordt nóg een beetje katvriendelijker met de komst van het katten(zorg)hotel.

De Kattenkliniek van Groningen is gevestigd aan de Van Lenneplaan 15.

Voor meer informatie: kattenkliniekgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden