Saskia uit Hoogezand wint 10.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Winnares van 10.000 euro.

De 64-jarige Saskia uit Hoogezand is de gelukkige winnaar van 10.000 euro. Ze won dit bedrag tijdens haar deelname aan het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, dat zondagavond werd uitgezonden.

Linda de Mol maakte bekend dat Saskia met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Saskia was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 9602 in de studio aanwezig.

Saskia springt een gat in de lucht als zij hoort dat zij met 10.000 euro naar huis gaat: “Fantastisch! Ik ga het delen met mijn dochter.”

Truus uit Midwolda wint 259.000 euro, zelfde als finaliste in studio

Truus uit Midwolda won 259.000 euro, hetzelfde bedrag als de winnares uit Middelharnis in de finale van het tv-programma. Truus en haar man waren niet thuis, maar werden verrast via een videogesprek. Ook deelnemende buren met dezelfde postcode mogen de prijs van 259.000 verdelen.