Afsluitingen op Europaweg en zuidelijke ringweg richting Drachten en Assen

Foto: De Redactie

De Europaweg wordt ook komend weekend gedeeltelijk afsloten ter hoogte van het viaduct onder de zuidelijke ringweg. De afsluitingen vinden om en om plaats in één rijrichting.

Van vrijdagavond 17 september, 22.00 uur tot zaterdagavond 20.00 uur, kan het verkeer niet vanuit de richting centrum naar Hoogezand via de Europaweg. Ook het verkeer op de zuidelijke ringweg vanuit de richting Julianaplein moet dan een andere route rijden richting het centrum. Het verkeer wordt omgeleid via de Sontweg, de Bornholmstraat en de Herningweg.

Vervolgens geldt een afsluiting van zaterdag 18 september 20.00 uur tot maandagochtend 20 september 6.00 uur voor verkeer uit de richting Hoogezand richting het centrum.

Verkeer wordt deze dagen omgeleid via de Herningweg, de Bornholmstraat en de Lübeckweg. Verkeer op de A7 wordt aangeraden om via de oostelijke ringweg te rijden en vervolgens om via de Rijksweg en het Damsterdiep naar het centrum te gaan.

Ook is de zuidelijke ringweg afgesloten voor verkeer richting Drachten, van knooppunt Euvelgunne tot de Europaweg, van vrijdag 17 september 22.00 uur tot maandag 20 september 6.00 uur. Lees ook: Zuidelijke ringweg aankomend weekend dicht richting Drachten en Assen

Kijk voor alle afsluitingen op de slimme kaart.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden